Cruisereiziger
Bestemmingen

KLM gaat weer dagelijks naar Southampton vliegen

KLM vliegt vanaf 31 augustus 2020 (weer) dagelijks tussen Schiphol en Southampton, de grootste stad ten zuiden van Londen. Dat is goed nieuws voor cruisepassagiers die voorheen nog met FlyBe konden gaan, maar door het faillissement van de Britse FlyBe gedwongen zouden zijn om via Londen te vliegen. De KLM vluchten worden uitgevoerd met de Embraer 175, met een capaciteit van 88 passagiers. Southampton is de zeventiende bestemming in het Verenigd Koninkrijk voor KLM. De KLM vliegt aan het einde van de middag. Voor cruisepassagiers betekent dit overigens vaak wel nog een overnachting in Southampton omdat inschepen pas de volgende dag kan.

KLM is bezig om het netwerk langzaam en zorgvuldig weer op te bouwen. Het aantal bestemmingen groeit snel, maar het aantal vluchten is nog lang niet op het oude niveau. KLM kiest er namelijk voor om klanten eerst zoveel mogelijk keuze te bieden qua bestemmingen. De opening van Southampton past bij deze strategie.

Vluchtschema Southampton

KLM zal met ingang van 31 augustus 2020 dagelijks vliegen tussen Schiphol en Southampton. De Embraer 175 heeft 20 stoelen in Business Class, 8 in Economy Comfort en 60 in Economy Class. Vanuit Amsterdam vertrekt dagelijks om 16.35 een vlucht, met aankomst in Southamton om 16.45. Terug gaat de vlucht om 17.20 uit Southampton. Deze komt om lokale tijd 19.35 aan op Schiphol.

Zoek je volgende vlucht naar Southampton
 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)