P&O Cruises neemt voor het najaar Iona in ontvangst

P&O Cruises heeft bekendgemaakt dat het van plan is om haar nieuwste cruiseschip Iona voor het najaar 2020 in ontvangst te nemen. Het nog naamloze zusterschip van de Iona zal in december 2022 worden opgeleverd. De Britse cruisemaatschappij heeft hierover overeenstemming bereikt met de Duitse scheepsbouwer Meyer Werft. De Iona zou oorspronkelijk in mei van dit jaar in de vaart komen. De coronapandemie gooide echter roet in het eten. Het schip ligt momenteel in Bremerhaven.

President en directeur van P&O Cruises, Paul Ludlow: “Hoewel onze activiteiten momenteel zijn onderbroken, zijn we verheugd dat we meer duidelijkheid hebben over de komst van deze twee nieuwe schepen. De uiteindelijke afbouw van Iona is bijna voltooid en ziet er prachtig uit en we zullen haar voor de herfst in ontvangst nemen. We weten nu ook dat haar zusterschip zich eind 2022 bij onze vloot voegt”.

“Onze gasten kijken reikhalzend uit naar beide schepen. We zien een sterke vraag naar de toekomstige cruises. De ruimte op deze twee schepen zorgt voor buitengewone ervaringen; visuele shows; nieuwe eetconcepten en veel nieuwe ruimtes voor ontspanning en verwennerij”. De routes voor het tweede schip zullen in het voorjaar van 2021 in de verkoop gaan.

Wil jij volgend jaar met de nieuwe Iona cruisen? Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!