Cruisereiziger start met Riviercruisereiziger!

Met veel trots kondigen we een nieuwe website aan, Riviercruisereiziger.nl! Deze staats sinds augustus live voor je.

Je leest er alles wat je ooit al wilde weten over riviercruises, de rivieren en riviercruiseschepen. Al vele jaren zijn wij óók fan van riviercruises. We kunnen je dus uit eigen hand vertellen over hoe het is aan boord tijdens een prachtige riviercruise. Er zijn zoveel pluspunten aan een riviercruise dat we er een website mee kunnen vullen. Welkom op Riviercruisereiziger!

Neem een kijkje op Riviercruisereiziger!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.