Nieuw expeditieschip Silver Origin aangekomen in Ecuador

Het nieuwe expeditieschip Silver Origin van de ultraluxe cruisemaatschappij Silversea Cruises is afgelopen week voor de eerste keer gearriveerd in Ecuador. Het schip meerde aan in Manta. Daar zal binnenkort de Ecuadoriaanse crew aan boord gaan. De Silver Origin werd in juni van dit jaar in de Rotterdamse haven door de Nederlandse scheepsbouwer De Hoop opgeleverd. Het schip is speciaal gebouwd voor de Galapagos Eilanden. Het gaat daar, wanneer de tijd daarvoor rijp is, 7 daagse cruises maken van Baltra naar San Cristobal en vice versa.

Cruisereiziger.nl kreeg eerder via een virtuele tour een exclusief kijkje aan boord van het innovatieve schip dat plek biedt aan 100 gasten.

Cruises met de Silver Origin naar de Galapagos Eilanden zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!