Costa Cruises onthult twee routes voor Italiaanse gasten

Costa Cruises onthulde vandaag de twee routes die de Costa Deliziosa en Costa Diadema vanaf 6 september respectievelijk 19 september zullen gaan varen. Deze zijn alleen boekbaar voor Italiaanse gasten vanwege gezondheids-veiligheid. Ook rederij Costa kiest er overigens voor om gasten uitsluitend met door hen georganiseerde excursies mee te laten gaan.

Costa Deliziosa

De Costa Deliziosa vaart van 6 september tot 27 september elke zondag vanuit Triëst, waarmee gasten vijf bestemmingen in Zuid-Italië gaan ontdekken. Zij bezoeken havens die rijk zijn aan charme, geschiedenis en cultuur, zoals Bari en Brindisi in in Puglia, Corigliano-Rossano in Calabrië, Siracusa en Catania op Sicilië. Gasten kunnen bijvoorbeeld op excursie naar Lecce en Taormina.

Costa Diadema

Op 19 september vertrekt de Costa Diadema vanuit Genua om prachtige Italiaanse kunststeden en kust aan te doen
in de westelijke Middellandse Zee zoals Civitavecchia (voor Rome), Napels, Palermo, Cagliari en La Spezia. Excursies gaan onder andere naar het strand Poetto Beach op Sardinië en plaatsen zoals  Florence, Pisa, Lerici en de dorpjes van Cinque Terre.

Costa Safety Protocol

Om de best mogelijke vakantie-ervaring te bieden en tegelijkertijd de veiligheid van gasten, bemanning en de inwoners van de bestemmingen te beschermen, heeft Costa Cruises het Costa Safety Protocol voor haar vloot ontwikkeld, inclusief nieuwe operationele procedures als antwoord op de COVID-19 situatie. Ondersteund door een panel van onafhankelijke wetenschappelijke experts is het Costa Safety Protocol in lijn met de gezondheidsprotocollen die zijn opgesteld door de Italiaanse regering en de Europese (EU Healthy Gateways) autoriteiten.

Toekomst

Costa Cruises zal de situatie in Europa blijven volgen en streeft momenteel ernaar om vanaf oktober aanvullende routes aan te bieden met een toenemend aantal schepen.

Alvast zin in je volgende Costa Cruise? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)