Nieuwe restaurants en hutten op MSC Seashore

Vandaag werden bij de tewaterlating meer details bekend gemaakt van de inrichting van de MSC Seashore, het eerste schip dat een evolutie is van de MSC Seaside en de MSC Seaview.  Net als deze schepen zal de MSC Seashore veel buitenruimte hebben én de succesvolle spectaculaire Bridge of Sighs, de panoramaliften aan de achterkant van het schip en aan de zijkant de glazen loopbruggen.

Meer dekruimte

De 16 meter extra lengte die de MSC Seashore heeft met 10.000 m2 extra dekruimte wordt gebruikt voor onder andere een grotere MSC Yacht Club, het schip-in-een-schip concept voor suitegasten. Bovendien worden twee centrale openbare plekken gecreëerd waar mensen kunnen samenkomen. Deze komen in het midden en naar voren toe.

Hutten

De MSC Seashore zal meer opties bieden dan de andere twee schepen met o.a. meer suites. Zo zijn er 28 suites met terrassen en 2 suites met privé whirlpool. De MSC Yacht Club heeft 41 Deluxe Grand Suites en twee Owner’s Suites met een whirlpool.
Families kunnen twee of drie hutten naast elkaar boeken zodat er een grote hut ontstaat voor 6-10 mensen. Ook mindervalide mensen krijgen meer en grotere keuze. Voor hen zullen 75 hutten beschikbaar zijn.Restaurants, bars en lounges

Twee gloednieuwe restaurants worden geïntroduceerd naast 5 specialiteiten restaurants. Deze zullen een nieuwe plek gaan krijgen zodat gasten buiten kunnen zitten op de promenade.  De Seashore zal een dubbellaagse lounge gaan krijgen, een groter casino en 20 bars, café’s en lounges.

Ontspanning

Het zwembad op het achterdek zal een nieuw ontwerp krijgen, net als het vergrote binnenzwembad en het interactieve waterpark voor alle leeftijden.

Route

De MSC Seashore zal nu vanaf 1 augustus 2021 in gebruik worden genomen. Ze zal een route gaan varen vanuit Genua naar Napels, Messina op Sicilië, Malta, Barcelona en Marseille. Uiteraard is het bij MSC ook mogelijk om in te schepen in andere plaatsen en daar je cruise te starten.

Zoek hier je MSC Seashore cruise op:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)