Volgende schip van Carnival Cruise Line krijgt naam ‘Carnival Celebration’

Met de hulp van bekenden van Carnival Cruise Line uit het heden en verleden heeft de Amerikaanse rederij vandaag aangekondigd dat het volgende schip de naam “Carnival Celebration” krijgt. Dit LNG schip vormt het tweede schip uit de Excel-klasse, dat in 2022 aan de vloot wordt toegevoegd. Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Carnival Cruise Line is gekozen voor de naam van dit schip.

Carnival Celebration maakt zijn debuut vanuit Port Miami in november 2022 en wordt een zusterschip naar Mardi Gras, het eerste in de Excel-serie dat op 6 februari 2021 zal gaan varen vanuit Port Canaveral, Florida.

“De naam Carnival Celebration kan niet perfecter zijn voor een schip dat een belangrijk onderdeel zal zijn van onze 50e verjaardag”, aldus Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. “Veel dank aan onze bekende partners die ons hebben geholpen met de naam te onthullen van een schip dat een spectaculaire toevoeging aan onze vloot belooft te worden. Carnival Celebration is ons 50e verjaardagscadeau voor onze gasten!”

Carnival Celebration zal veel omvatten van de Mardi Gras, waaronder BOLT, de eerste achtbaan op zee, samen met enkele unieke ontwerpkenmerken die speciaal voor dit schip zijn gemaakt.

Feest

De viering van de 50e verjaardag van Carnaval begint in maart 2022 – de verjaardagsmaand van het bedrijf – met een reeks herdenkingsafvaarten met speciaal entertainment en reisroutes die het hele jaar door worden voortgezet. Het hoogtepunt is de aankomst van Carnival Celebration in Miami in november 2022. Aanvullende informatie over de afvaarten van maart 2022 zijn al beschikbaar.

De routes van Carnival Celebration worden de komende weken aangekondigd en in oktober voor het eerst boekbaar zijn.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.