Amsterdam meldt zich als Bolette in vloot Fred. Olsen Cruise Lines

2 weken na de aankomst van de Rotterdam is donderdag ook de Amsterdam van Holland America Line gearriveerd bij haar nieuwe eigenaar Fred. Olsen Cruise Lines. Onder de nieuwe naam Bolette heeft het zich gevoegd bij de andere cruiseschepen in de vloot van de kleine Britse cruiserederij in Rosyth, Schotland.

‘Het is geweldig om de zusterschepen Bolette en Borealis samen op dezelfde plek te hebben, bij de rest van onze vloot. Ze zijn al hartelijk ontvangen door onze gasten die ons ‘Virtual Cruising’ programma op Facebook en onze website hebben gevolgd. Nu kunnen we aan de slag om beide schepen klaar te maken, in ware Fred. Olsen Cruise Lines-stijl, voor als onze gasten voor het eerst aan boord stappen’, aldus Peter Deer, Managing Director van Fred. Olsen Cruise Lines.‘Dit is een enorm opwindende tijd voor ons. Het in eigendom nemen van deze schepen is een duidelijke indicatie van onze plannen om sterker dan ooit terug te keren, zodra de tijd rijp is om weer te gaan cruisen’.

De verkoop van de inaugurele cruises van de Bolette en Borealis vanaf maart 2021 is inmiddels gestart.

Cruises met de Bolette en Borealis zijn boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

3 thoughts on “Amsterdam meldt zich als Bolette in vloot Fred. Olsen Cruise Lines

 • 30 september 2020 om 04:24
  Permalink

  Het is NIET de Amsterdam dat aan Fred Olsen is verkocht, maar de MAASDAM en de ROTTERDAM.

  • 30 september 2020 om 04:28
   Permalink

   Het is NIET de Amsterdam dat aan Fred Olsen is verkocht, maar de MAASDAM en de ROTTERDAM.

 • 30 september 2020 om 08:35
  Permalink

  Nee hoor, het zijn toch echt de Amsterdam en Rotterdam, de twee zusterschepen.

Reacties zijn gesloten.