Eerste stuk staal voor tweede expeditieschip Seabourn

Seabourn vierde donderdag een bijzondere mijlpaal in de bouw van haar tweede expeditieschip. Op de werf van T. Mariotti in San Giorgo di Nogare (Italië) werd het eerste stuk staal gesneden. Marco Ghiglione, algemeen directeur van T. Mariotti, zat de ceremonie voor, terwijl de president van Seabourn Josh Leibowitz virtueel deelnam.

“Met twee gloednieuwe ultra-luxe expeditieschepen die nu in aanbouw zijn, zetten we een nieuwe standaard van luxe en avontuur”, aldus Josh Leibowitz, president van Seabourn. “Deze mijlpaal onderstreept onze toewijding aan de expeditiereizen en ik ben ervan overtuigd dat deze schepen buitengewone expeditie-ervaringen zullen opleveren.”
 

Het tweede schip, dat nog geen naam heeft, staat gepland voor 2022. Zusterschip Seabourn Venture komt in de vaart in eind 2021 met een eerste seizoen in onder andere Noorwegen.  De nieuwe schepen hebben een gloednieuw innovatief ontwerp, speciaal voor de ultra-luxe expeditiereiziger, en bevatten vele functies  en ruimtes die de Seabourn schepen zo succesvol hebben gemaakt. Aan boord zullen ook twee op maat gemaakte onderzeeërs meereizen, zijn er kajaks en 24 Zodiacs beschikbaar. Elk schip beschikt over 132 luxueuze veranda suites met zeezicht.

Nieuwsgierig naar hoe het schip eruit komt te zien? Lees dan zeker: Maak kennis met de Seabourn Venture

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)