Video: Hoe is het nu aan boord van de MSC Grandiosa?

Vanaf half augustus is de MSC Grandiosa weer gaan varen voor MSC Cruises. Uiteraard mét tal van veiligheids- en hygiëne maatregelen. Onderstaand laten we graag een video zien over hoe het cruisen er nu uit ziet aan boord van de MSC Grandiosa. Het schip vaart een 8-daagse route vanaf Genua naar Civitavecchia (voor Rome), Napels, Palermo en Valletta (Malta).

 

Ben je ook nieuwsgierig naar een cruise op de MSC Grandiosa? Deze zijn al beschikbaar vanaf €329.

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruisewinkelStipTUI

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)