Carnival annuleert cruises november vanuit Miami en Port Canaveral

Carnival Cruise Line heeft toch de november cruises geannuleerd vanuit Miami en Port Canaveral. Eerder maakte Carnival bekend dat ze misschien al zouden kunnen varen vanuit deze twee havens zodra het Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) toestemming zou geven. Momenteel staat er nog een verbod tot eind oktober 2020 op cruisen vanuit Amerikaanse havens.

Carnival acht het toch niet haalbaar om in november te cruisen zodra het kan. De rederij werkt ondertussen hard aan veiligheidsprotocollen om geleidelijk het cruisen weer te herstarten. De eerste havens waaruit dat zal gebeuren, zijn wel Miami en Port Canaveral, maar dan waarschijnlijk in december. De cruises van december 2020 uit deze havens zijn nog niet geannuleerd. Toch kunnen gasten deze cruises al omboeken wanneer ze dat zelf willen.

Uiteraard krijgen gasten die betroffen zijn de keuze uit een terugbetaling of een Future Cruise Credit inclusief boordtegoed.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)