Carnival annuleert cruises november vanuit Miami en Port Canaveral

Carnival Cruise Line heeft toch de november cruises geannuleerd vanuit Miami en Port Canaveral. Eerder maakte Carnival bekend dat ze misschien al zouden kunnen varen vanuit deze twee havens zodra het Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) toestemming zou geven. Momenteel staat er nog een verbod tot eind oktober 2020 op cruisen vanuit Amerikaanse havens.

Carnival acht het toch niet haalbaar om in november te cruisen zodra het kan. De rederij werkt ondertussen hard aan veiligheidsprotocollen om geleidelijk het cruisen weer te herstarten. De eerste havens waaruit dat zal gebeuren, zijn wel Miami en Port Canaveral, maar dan waarschijnlijk in december. De cruises van december 2020 uit deze havens zijn nog niet geannuleerd. Toch kunnen gasten deze cruises al omboeken wanneer ze dat zelf willen.

Uiteraard krijgen gasten die betroffen zijn de keuze uit een terugbetaling of een Future Cruise Credit inclusief boordtegoed.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.