Silver Moon overgedragen aan Silversea Cruises

Silversea Cruises heeft vrijdag haar nieuwste cruiseschip Silver Moon in overgedragen gekregen. Het is het negende schip in de vloot van de ultraluxe cruiserederij. De oplevering werd gevierd tijdens een kleine ceremonie op de scheepswerf van Fincantieri in Ancona. Leidinggevenden van Silversea Cruises, Royal Caribbean Group en Fincantieri waren, al dan niet via een videocall, van de partij. Zij prezen de 1.000 werklieden die aan de bouw hebben bijgedragen.

De Silver Moon is het zusterschip van de Silver Muse die in 2017 in de vaart kwam. In 2021 volgt het derde nieuwbouwschip, de Silver Dawn. Alle schepen hebben een capaciteit van 596 passagiers en een brutocapaciteit van 40.700. De Silver Moon heeft een ‘Green Star 3 Design’, wat betekent dat het is ontworpen om lucht- en watervervuiling te voorkomen. Het is ook ontworpen om het geluidsniveau op het schip te minimaliseren voor het comfort van de gasten. De Silver Moon heeft de intimiteit van een klein schip en omvat alleen maar ruime suites, een typisch kenmerk van de Silversea beleving waarbij vrijwel alles is inbegrepen in de prijs. Vanaf de zomer 2022 zijn ook excursies bij de cruises inbegrepen.

Cruises met de Silver Moon zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!