Cruisereiziger
Hygiene

Covid-19 aan boord bij Ponant

Aan boord van Le Jacques-Cartier, een klein luxe schip van Ponant, zijn 13 mensen geïnfecteerd met Corona. Dit meldt de Franse krant Le Monde. Onder de zieken zijn drie gasten en 8 personeelsleden.

Het schip was onderweg met 60 passagiers en 93 bemanningsleden. Le Jacques-Cartier was vertrokken uit Malta en kwam vast te zitten in Syracuse in Italië op maandag 26 oktober. Uiteindelijk kreeg het schip toestemming om naar Marseille te varen waar het inmiddels is aangekomen.

De Jacques-Cartier is het nieuwste schip van Ponant en kwam in juli in de vaart met cruises vanuit Bretagne.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)