Covid-19 aan boord bij Ponant

Aan boord van Le Jacques-Cartier, een klein luxe schip van Ponant, zijn 13 mensen geïnfecteerd met Corona. Dit meldt de Franse krant Le Monde. Onder de zieken zijn drie gasten en 8 personeelsleden.

Het schip was onderweg met 60 passagiers en 93 bemanningsleden. Le Jacques-Cartier was vertrokken uit Malta en kwam vast te zitten in Syracuse in Italië op maandag 26 oktober. Uiteindelijk kreeg het schip toestemming om naar Marseille te varen waar het inmiddels is aangekomen.

De Jacques-Cartier is het nieuwste schip van Ponant en kwam in juli in de vaart met cruises vanuit Bretagne.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.