Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Nieuwe rederij: Atlas Ocean Voyages start in 2021

Vanaf juli 2021 is de cruisewereld een rederij rijker: Atlas Ocean Voyages start dan met de World Navigator. Wij bekijken voor jou deze rederij wat meer in detail!

Wat biedt deze rederij?

Atlas Ocean Voyages gaat in haar eerste seizoen in de Middellandse zee varen met hun nieuwste schip, de World Navigator. De rederij focust op een all-inclusive ervaring waarbij fooien, drankjes (ook alcoholische), wifi en 1 excursie in elke haven inclusief zijn. Suitegasten kunnen gebruik maken van butlerservice. Alleen voor meer excursies en spa-behandelingen betaal je extra.

Deze schepen zijn vrij klein en kunnen maximaal 176 passagiers meenemen. Je vindt aan boord wel een zwembad, spa en fitness, maar geen grote shows in het theater. In je hut aan boord zijn o.a. een koffie/theezet apparaat en L’Occitane badproducten.

De rederij kiest voor excursies in kleine groepen en voor weg-van-de-massa belevingen. Denk aan de kleinere dorpen, fietstours en bijvoorbeeld kamperen in de Egyptische woestijn. Bij elke cruise zijn ook een aantal dagen aan land inbegrepen in de prijs.

Welke schepen zullen gaan varen?

In het eerste seizoen wordt de gloednieuwe World Navigator ingezet. Dit schip is een zusterschip van de World Voyager en World Explorer, die onder andere varen voor het Duitse Nicko Cruises. In het eerste seizoen vaart dit schip naar de Middellandse Zee, Israël en Zwarte zee. In de wintermaanden gaat het schip naar Antarctica voor expeditiecruises.

De komende jaren zullen zich nog 4 schepen aan de vloot toevoegen; de World Traveller & World Seeker (2022) en World Adventurer & World Discoverer in 2023.

Elke route is anders bij Atlas Ocean Voyages, je vaart dan ook van de ene naar de andere stad. Cruises duren iets langer dan een week, vanaf zo’n 10 dagen. Voor een dergelijke cruise starten prijzen bij €5700.

 

Nieuwsgierig naar deze all-inclusive beleving? Kijk dan bij:

Waterproof Cruises & Expeditions

Het laatste nieuws van Atlas Ocean Voyages

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)