Video: Float out MS Rotterdam bij Fincantieri in Marghera

Woensdag 7 oktober 2020 is de in aanbouw zijnde Rotterdam overgebracht naar een andere kade van de Fincantieri scheepswerf in Marghera (Italië). Nadat vorig week bij de muntceremonie voor het eerst water in het dok gelaten werd, was het een kleine week later volgelopen en kon het schip gesleept worden. Drie sleepboten trokken de Rotterdam naar de kade waar ze verder afgebouwd zal worden. In onderstaande hyperlapse video van Holland America Line zie je 44 seconden hoe dat ging.

Ben je ook nieuwsgierig naar de Rotterdam? Vanaf augustus 2021 zal ze vanuit Amsterdam een aantal cruises gaan maken naar o.a. IJsland, Noorwegen en Baltische Staten.

Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)