Cruisereiziger
Bestemmingen

Oceania Cruises onthult Europa en Noord-Amerika programma voor 2022

Oceania Cruises heeft haar cruiseprogramma voor Europa en Noord-Amerika in 2022 bekendgemaakt. Het gaat om in totaal 110 routes, waarvan 77 gloednieuw. De schepen van de premium cruiserederij zullen 10 nieuwe havens aandoen.

Het complete programma biedt 56 routes die variëren van 7 tot 14 dagen. Daarnaast zijn er 54 reizen variërend van 15 tot 46 dagen die meerdere continenten bezoeken. De 250 bestemmingen die worden bezocht bevinden zich in Noord- en West-Europa, IJsland, Groenland, de Middellandse Zee, Griekse eilanden, Israël, Alaska, Canada en New England, Bermuda, Zuid-Amerika en het Caribisch gebied.

Hoogtepunten uit het 2022 Europa en Noord-Amerika programma zijn:

● 110 routes, waarvan 77 gloednieuw en 10 nieuwe havens, waaronder het Deense Aarhus, het Ierse dorp Killybegs en de Lofoten-eilanden in Noorwegen.

● 11 reizen van 7 tot 14 dagen aan boord van Marina en Sirena die de geschiedenis, oudheden en architectuur van Scandinavië en Rusland verkennen.

● De kans om de culturele tradities en het buitenleven van Alaska te ontdekken met gletsjertrektochten, helikoptervluchten en Go Local-tours en meer reizen op de Hubbard-gletsjer met 12 vertrekken vanuit Seattle, Vancouver of Los Angeles, van 7, 9, 10, 11, 12 of 13 dagen.

● 46 reizen naar de westelijke Middellandse Zee, de Griekse eilanden, Turkije en de Canarische Eilanden, variërend van 7 tot 14 dagen.

● De schatten en heilige bestemmingen van het Heilige Land kunnen worden bezocht via 16 reizen die de havens in Israël, Turkije en Egypte aandoen.

● Voor kenners van eten en wijn zijn er 6 routes die zich richten op de wijnlanden van West-Europa, terwijl er 4 zijn gewijd aan het tonen van de culinaire schatten van het Verenigd Koninkrijk, Schotland, Wales en het smaragdgroene eiland Ierland.

● Ontspan met Bermuda-uitjes via een 7-daagse rondreis vanuit New York.

● Verken het beste van New England, de Canadese Maritimes, Groenland, IJsland, de Noorse fjorden, Baltische hoofdsteden, wijnlanden van Frankrijk, Spanje en Portugal plus de Azoren in één reis van 46 dagen vanuit New York City aan boord van Insignia.

● Bezoek de West-Europese wijnlanden Iberia, Noord-Afrika, Madeira, de Canarische Eilanden en Bermuda aan boord van Sirena met 25 aanloophavens in 38 dagen.

● Doorkruis de Middellandse Zee met 18 havens in 22 dagen aan boord van Nautica, van Jeruzalem naar Barcelona.

● Waag je als een van de weinigen ten noorden van de poolcirkel aan boord van Sirena naar de Noordkaap, Moermansk en Rusland.

De verkoop van deze cruises start op 11 november 2020. Reizigers kunnen op elke cruise uit deze collectie profiteren van de OLife Choice-promotie, met gratis internet en een keuze uit gratis excursies aan wal, een gratis drankpakket of een aanzienlijk boordkrediet.

Bovenstaande cruises van Oceania Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger