Cruisereiziger
Annulering

TUI Cruises moet met Mein Schiff 6 stoppen in Griekenland

Cruises op de Mein Schiff 6 naar Griekenland worden geannuleerd door rederij TUI Cruises, aldus een statement. Griekenland gaat in lockdown en daarom mogen ook geen cruises meer het land bezoeken. De rederij voer sinds 13 september vanuit Kreta. De 7-daagse cruises hadden 2 stops, in Piraeus en Korfoe. De resterende dagen waren zeedagen.

Deze cruises boden voor het eerst de mogelijkheid om van het schip af te gaan, wat op de Mein Schiff cruises vanaf Hamburg en Kiel niet kon. Gasten moesten verplicht deelnemen aan de excursies die de rederij aanbood, als ze van boord gingen. Personeelsleden en gasten mochten alleen aan boord als ze een negatieve test hadden.

De reis van 8 november gaat nog wel door, een 7-daagse cruise zonder stops. De cruises van 14, 21 en 28 november zijn geannuleerd.

Andere schepen van TUI Cruises

De Mein Schiff 1 moest deze week ook stoppen vanuit Kiel, vanwege de Duitse lockdown light. TUI Cruises startte vandaag, 6 november, wel met haar eerste reizen rondom de Canarische Eilanden met de Mein Schiff 2.

Nieuwsgierig naar de Canarische Eilanden? Kijk eens bij:

TUI Cruises Captain Cruise Cruisereizen TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)