TUI Cruises moet met Mein Schiff 6 stoppen in Griekenland

Cruises op de Mein Schiff 6 naar Griekenland worden geannuleerd door rederij TUI Cruises, aldus een statement. Griekenland gaat in lockdown en daarom mogen ook geen cruises meer het land bezoeken. De rederij voer sinds 13 september vanuit Kreta. De 7-daagse cruises hadden 2 stops, in Piraeus en Korfoe. De resterende dagen waren zeedagen.

Deze cruises boden voor het eerst de mogelijkheid om van het schip af te gaan, wat op de Mein Schiff cruises vanaf Hamburg en Kiel niet kon. Gasten moesten verplicht deelnemen aan de excursies die de rederij aanbood, als ze van boord gingen. Personeelsleden en gasten mochten alleen aan boord als ze een negatieve test hadden.

De reis van 8 november gaat nog wel door, een 7-daagse cruise zonder stops. De cruises van 14, 21 en 28 november zijn geannuleerd.

Andere schepen van TUI Cruises

De Mein Schiff 1 moest deze week ook stoppen vanuit Kiel, vanwege de Duitse lockdown light. TUI Cruises startte vandaag, 6 november, wel met haar eerste reizen rondom de Canarische Eilanden met de Mein Schiff 2.

Nieuwsgierig naar de Canarische Eilanden? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.