Cruises MS Seaventure van VIVA Cruises boekbaar

Met de MS Seaventure gaat VIVA Cruises een nieuwe kant op. Het kleine expeditieschip begint in april 2021 aan haar eerste reis vanuit Bremerhaven. Daarna zal ze diverse cruises maken over de Noordzee en Oostzee. Als klein expeditieschip beschikt de Seaventure (de ex-Bremen) over 82 hutten en suites voor maximaal 164 gasten en kan zij dankzij haar formaat en de 14 Zodiacs aan boord ook naar kleinere havens en bijzondere locaties.

Op de eerste reis van 18 tot 25 april 2020 krijgen passagiers van VIVA Cruises de gelegenheid om de Seaventure te leren kennen tijdens een achtdaagse cruise. Vanuit Bremerhaven is er een gevarieerde route via Wismar, Stettin, Stralsund, Kopenhagen, Helgoland en Hamburg terug naar Bremerhaven. De cruise van zeven nachten kost vanaf €2.795 per persoon in een buitenhut.

Cruises in eerste seizoen

De eerste reis wordt gevolgd door achtdaagse cruises, waarvan de start- en bestemmingshaven ook Bremerhaven is en die onder meer naar bestemmingen zoals Malmö, Kristiansand, Göteborg, Sylt, een dagtocht door het Kielerkanaal en Honfleur gaan. Deze cruises zijn ook te boeken vanaf €2.795 euro per persoon in een buitenhut. Routes zijn hier te bekijken.

De gebruikelijke, informele VIVA-cruiselevensstijl en de VIVA-all-inclusive concept vind je terug op alle cruises. Dit omvat niet alleen de hele dag volpension, maar ook hoogwaardige dranken, frisdranken, koffiespecialiteiten en de altijd gevulde minibar. Gasten in het restaurant van Seaventure beleven culinaire delicatessen met flexibele maaltijden en een internationale keuken die veel nadruk legt op lokale gerechten uit de respectievelijke regio’s.

Gasten genieten in de ruime buitenhutten, openbare ruimtes zoals de bar of het restaurant, maar ook in de fitnesstudio of in de bibliotheek optimaal van hun reis met VIVA Cruises.

Nieuwsgierig naar Viva Cruises? Informeer dan eens bij:

Captain Cruise Cruisewinkel Travel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)