Celebrity Cruises gaat voor All-Inclusive

Celebrity Cruises introduceert voor elke cruise een all-inclusive aanbod waarbij in elke cruise Wifi, drankjes en fooien zijn inbegrepen. Dit ‘Always Included’ concept maakt een eind aan alle promoties, uitbreidingen en aanbiedingen waarbij ieder zijn of haar extra’s kon kiezen.

President Lisa Lutoff-Perlo: “We wilden dat geweldige gevoel van ‘alles is geregeld’ tot leven brengen voor onze gasten. Met de lancering van onze Edge Series-schepen, Celebrity Edge en haar gloednieuwe zusterschip Celebrity Apex, bereiken we al de ‘nieuwe luxe’ van Celebrity.”

Wat ontvang je?

‘Always Included’ wordt het nieuwe standaardtarief en omvat:

  • Onbeperkt drankjes – Klassieke cocktails, wijnen per glas, bier, frisdrank, koffiespecialiteiten en thee, sappen en mineraalwater.
  • Onbeperkte wifi – Gratis, altijd verbinding met sociale media, e-mail en internet, zodat gasten naar hartenlust op internet kunnen surfen.
  • Dagelijkse fooien

Upgrade mogelijkheid

Voor gasten die nog meer luxe eenvoud willen, biedt Celebrity de mogelijkheid om te upgraden naar een van de twee pakketten:

  • ELEVATE – tilt het pakket naar nieuwe hoogten met onbeperkte premium drankjes en voegt excursies aan wal toe tot $ 200 per persoon.
  • INDULGE – omvat alles in het ELEVATE-pakket en voegt daaraan toe met onbeperkte wifi-streaming en tot wel $ 200 extra per persoon aan boordtegoed om bijna op elke gewenste manier te besteden.

Alle gasten in The Retreat, met privé restaurant, lounge en zonnedek, ontvangen automatisch het INDULGE pakket.

Always Included is beschikbaar voor alle nieuwe boekingen vanaf 17 november 2020 op een cruise-aanbod van Celebrity. Uitgezonderd zijn de Galapagos cruises.

Ben je ook enthousiast? Kijk dan zeker bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)