Royal Caribbean verdubbelt Alaska inzet in 2022

Royal Caribbean International maakt zich op voor het meest avontuurlijke Alaska-seizoen in de zomer van 2022 met nieuwe routes.

De cruises van 7 nachten vertrekken vanuit Seattle (USA), Seward (Alaska) en Vancouver (Canada).  De cruises in Alaska van Royal Caribbean in 2022 zijn opengegaan voor boekingen op woensdag 11 november.

Vier schepen

Met de Ovation of the Seas én Quantum of the Seas staan twee grote Quantum klasse schepen in Alaska paraat. Deze schepen varen vanuit Seattle naar steden en dorpjes zoals Victoria, Sitka, Skagway, Ketchikan en Juneau in 8-daagse cruises. Je cruist bovendien naar de Endicott Arm en de Dawes Glacier die met bijvoorbeeld de North Star – de observatiecapsule die 90 meter de lucht in kan – te bewonderen zijn. De schepen zelf bieden veel activiteiten aan boord, waaronder binnen- en buitenzwembaden, de FlowRider-surfsimulator, RipCord by iFly indoor skydiving-ervaring en SeaPlex, de grootste en meest revolutionaire indoor-actieve ruimte op zee.

Vanuit Vancouver

De Radiance schepen, de Radiance of the Seas en de Serenade of the Seas, nemen minder passagiers mee en bezoeken andere plekken als de grotere Quantum Class schepen. De 8-daagse routes omvatten Haines, Sitka, Ketchikan, Juneau en Seward, verder naar het noorden toe.

De Radiance maakt de noordelijke en zuidelijke routes waarbij je tussen Vancouver en Seward de Alaskaanse kust verder ontdekt. Hoogtepunten zijn onder andere op de noordelijke route een bezoek aan Icy Strait Point – een haven die eigendom is van en wordt beheerd door inheemse Alaskanen, de Tlingit. Bij afvaarten naar het zuiden wordt er ‘s avonds een bezoek gebracht aan Haines, een van de meest schilderachtige steden van de Inside Passage en de thuisbasis van een bloeiende kunstgemeenschap. In combinatie met een dag in Skagway, kunnen gasten daarmee profiteren van de extra lange dagen door het avondbezoek aan Haines.

Gasten aan boord van de Serenade kunnen hun verblijf verlengen met de kenmerkende CruiseTours van Royal Caribbean,  van 2 tot 6 nachten voor of na de cruise. Je gaat onder leiding van deskundige gidsen de binnenlanden van Alaska of Canada in.

De Serenade of the Seas maakt 8-daagse cruises van/naar Vancouver met  wisselende havens in de route of routes met veel gletsjers.

Nieuwsgierig geworden naar de bestemmingen en gletsjers van Alaska? Lees dan zeker ook: Welke schepen varen in de zomer van 2021 in Alaska?

Boekingen voor 2022 maak je onder ander bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)