Celebrity Cruises maakt aangepast winterprogramma 2021-2022 bekend

Celebrity Cruises heeft haar aangepaste cruiseprogramma voor de winter 2021-2022 voor de Caribbean, Europa en Zuid-Amerika bekendgemaakt. Tot het nieuwe aanbod behoort een bredere aanwezigheid in de Caribbean met nieuwe routes van 7 nachten met overnachtingen, nieuwe routes in Spanje en Portugal en een nieuwe thuishaven en kortere routes in Zuid-Amerika.

Caribbean

Celebrity Cruises stuurt 8 schepen uit haar vloot naar de Caribbean waaronder de Celebrity Edge en haar nieuwste schip Celebrity Apex.

  • De Celebrity Edge vaart een volledig winterseizoen 8-daagse cruises naar zowel het Oostelijke als het Westelijke gedeelte van de Caribbean.
  • De Celebrity Silhouette biedt nieuwe routes aan in het zuidelijke gedeelte van de Caribbean met overnachtingen op Aruba en Curaçao.
  • De Celebrity Summit vervangt de Celebrity Infinity met 5- tot 6-daagse cruises vanuit Miami en twee nieuwe cruises rond de feestdagen naar Mexico.

Europa

De Celebrity Infinity zal vanuit haar thuishaven Lissabon in de Middellandse Zee gaan varen. Op het programma staat o.a. een nieuwe 11-daagse cruise langs de mooiste steden van Spanje en Portugal en twee nieuwe 8-daagse cruises die Palma de Mallorca, Sevilla, Alicante, Malaga en Porto aandoen. De Infinity vertrekt daarna op een 13-daagse transatlantische cruise van Lissabon naar Rio de Janeiro met tussenstops in Spanje en de Canarische Eilanden.

Zuid-Amerika

Van december 2021 tot en met maart 2022 zal de Celebrity Infinity Zuid-Amerika verkennen van de fjorden van Chili tot de tropische stranden en regenwouden van Brazilië tot het puntje van Antarctica. Vanuit haar nieuwe thuishaven Valparaiso (Chili) vaart de Infinity 4 nieuwe 10- tot 13-daagse routes waarbij havens in heel Argentinië en Patagonië of Argentinië en Brazilië worden aangedaan.

De cruises van Celebrity Cruises in de winter van 2021-2022 zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!