Cruisereiziger
Privé-eiland

Holland America Line’s privé-eiland wint weer

Holland America Line heeft vier prijzen ontvangen van het Engelstalige tijdschrift Porthole Cruise Magazine 2020 Readers ‘Choice Awards’. Daarbij stemden lezers over talloze aspecten van diverse rederijen.

Voor het 20e jaar achtereen hebben lezers het privé-eiland Half Moon Cay uitgeroepen tot het Beste Privé Eiland. Andere prijzen die Holland America Line ontving, zijn onder meer Pinnacle Grill als Beste Specialiteitenrestaurant, Beste Excursies en Beste Voorzieningen voor gasten met een handicap.
“De lezers behoren tot de meest ervaren cruisers ter wereld en het is een eer om erkend te worden in gebieden die belangrijk voor ons zijn, zoals dineren, ervaringen aan de kust en inclusief cruisen”, aldus Gus Antorcha, president van Holland America Line. “Wij geloven in de kracht van het merk Holland America Line, in de schoonheid van Half Moon Cay en de uitzonderlijke kwaliteit van Pinnacle Grill, de kracht van onze meeslepende reizen en toegankelijk maken van een cruisevakantie voor iedereen. Deze onderscheidingen vertellen ons dat onze gasten geloven ook in ons. Bedankt aan Porthole en iedereen die heeft gestemd. ”

Half Moon Cay: beste privé-eiland

De afgelopen 20 jaar hebben de lezers van Porthole Cruise Magazine Half Moon Cay uitgeroepen tot het beste privé-eiland van de cruise-industrie. Het perfecte poederachtige zand, het kristalheldere water en de ambiance van het eiland maken het gemakkelijk te begrijpen waarom. Half Moon Cay is uitgegroeid tot een idyllische speeltuin voor cruisegasten en beschikt over de mooiste stranden van het Caribisch gebied, een natuurlijke lagune van 700 hectare, ongelooflijke villa’s met twee verdiepingen en privécabana’s, heerlijke eetgelegenheden zoals Lobster Shack, een waterpark voor kinderen en een verscheidenheid aan leuke excursies aan wal voor natuurliefhebbers, avonturiers en ontdekkingsreizigers.

Cruiseschepen bezoeken Half Moon Cay op bijna alle Caribische routes van Holland America Line die rondreizen vanuit Fort Lauderdale, Florida. Ook schepen van Carnival Cruise Line, die ook onderdeel zijn van de Carnival Corporation waar Holland America Line onder valt, bezoeken regelmatig het eiland.

 

Wil je meer weten over dit en andere privé-eilanden? Lees dan zeker: Ontspanning op privé-eilanden

Kijk snel welke cruises het eiland bezoeken!

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)