Prijswinnaar Cruiserecensies.nl bekend!

Tot 1 november 2020 had iedereen die het afgelopen half jaar een recensie achterliet op Cruiserecensies.nl, de kans om een cadeaupakket te winnen. De winnaar is bekend!

Op Cruiserecensies kan je eenvoudig cruise-ervaringen delen met andere (Nederlandstalige) cruiseliefhebbers. 540 cruiseschepen, waaronder ook riviercruiseschepen, van meer dan 35 cruisemaatschappijen kunnen worden beoordeeld op o.a. service, hutten, eten, prijs/kwaliteit en entertainment. Inmiddels zijn op Cruiserecensies.nl meer dan 820 waardevolle ervaringen achtergelaten. Daarnaast lees je over alle maatschappijen en cruiseschepen praktische informatie en waar je deze schepen kunt boeken.

Winnaar

De prijs is gewonnen door Petra die een recensie schreef over cruiseschip Mein Schiff 3.

Van harte gefeliciteerd met je cadeaupakket! Deze komt naar je toe!

Schrijf ook een recensie bij het schip waar je mee gevaren hebt en deel je (eerdere) cruise-ervaring met andere cruisereizigers.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)