SeaDream stopt met varen in Caribisch gebied

SeaDream Yacht Club stopt met het aanbieden van haar 1-weekse Caribische cruises vanuit Barbados. De rederij was recent met de SeaDream I gestart toen op de eerste cruise negen corona zieken zich openbaarden. Onder hen 7 passagiers en uiteindelijk ook 2 bemanningsleden ondanks zeer grondige veiligheids- en gezondheidsprotocollen. Zo mochten cruisereizigers pas aan boord na 2 negatieve testen en werden ze tijdens de cruise ook getest.

De rederij heeft na deze eerste week besloten om alle cruises van 2020 te annuleren.
Gedurende de afgelopen zomermaanden waren de twee schepen, Seadream I en Seadream II, actief in Noorwegen. Ruim 20 cruises verder én een goede transatlantische overtocht zonder corona-gevallen, zorgden ervoor dat de rederij vol vertrouwen aan het Caribisch seizoen begon. Wat wel opvallend was dat halverwege deze eerste cruise de veiligheidsmaatregelen werden aangescherpt. Zo moesten gasten toch mondkapjes gaan dragen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)