Nu te zien: Norwegian Cruise Line’s docuserie EMBARK – The Series

Vandaag 20 november staat de eerste docuserie live van Norwegian Cruise Line waar we vorige week over schreven. In de serie krijg je allereerst een inkijk in het entertainment aan boord van de vloot. Je ziet in het eerste deel een speciale reünie die de cast van ‘The Choir of Man’ dat voor het eerst in vele maanden samen komt. De livestream die je vanaf vandaag kunt kijken, bevat optredens van gastfavorieten als “Save Tonight,” “Escape (The Piña Colada Song),” “Hello” and “Some Nights”, maar geeft ook een kijkje in hoe de cast deze historische tijd doormaakt.

De serie bekijk je op:  www.ncl.com/embark

Hieronder zie je alvast een klein stukje van de docuserie:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.