Silversea biedt in 2022/2023 cruises aan inclusief excursies en vluchten

Silversea Cruises biedt voor haar nieuwe cruises in 2022/2023 een verbeterd all-inclusive aanbod. Zo ontvangen alle gasten in elke haven tenminste één excursie inclusief, op elk van haar 10 ultraluxe schepen in de vloot. Bij elke cruise zijn bovendien ook de vluchten (of een tegoed voor de vluchten) en transfers inclusief.

“We verbeteren hiermee ons toch al uitgebreide aanbod voor het gemak van onze gasten,”zegt Roberto Martinoli, President van de rederij “Onze uitgebreide nieuwe collectie routes voor 2022 en 2023 biedt reizen die zorgvuldig zijn samengesteld door onze bestemmingsexperts. Met de toevoeging van retourvluchten en transfers, verrijken we ons all-inclusive aanbod, dat tot de meest uitgebreide in de ultraluxe cruisesector behoort. “

Bij Silversea zijn standaard gratis wifi, drankjes, kaviaar, butlerservice in suites inclusief. Fooien zijn eveneens inbegrepen in de prijs.

Nieuwsgierig naar een Silversea cruise? Kijk dan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)