Norwegian Cruise Line Holdings verlengt cruise stop

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. met haar merken Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, verlengt de eerder aangekondigde annulering van cruises voor alle cruisemerken. De annulering geldt voor alle cruises van Norwegian Cruise Line met een vertrekdatum tussen 1 januari en 28 februari 2021 en een select aantal cruises in maart 2021, en alle cruises van Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises met een vertrekdatum tussen 1 januari en 31 maart 2021.

NCLH blijft samenwerken met de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), de federale overheid en wereldwijde gezondheidsorganisaties om alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om de gezondheid en veiligheid van gasten, bemanning en gemeenschappen die zij bezoeken te waarborgen.

Gasten die momenteel zijn geboekt op een geannuleerde cruise met Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises of Regent Seven Seas Cruises wordt verzocht contact op te nemen met de cruisemaatschappij of organisatie waar zij hebben geboekt voor meer informatie.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)