Foto’s: National Geographic Endurance in Rotterdam

Donderdagochtend 3 december arriveerde expeditieschip National Geographic Endurance rond half zeven ‘s ochtends aan de Holland Amerika Kade in Rotterdam.

Het schip werd gebouwd in Noorwegen door de Noorse scheepsbouwer Ulstein en heeft haar eerste zeetest in februari 2020 in Noorwegen succesvol afgerond. De oplevering aan de rederij heeft plaatsgevonden in april. Daarna werd het stil rondom het schip. Op 2 april 2020 stond haar maiden voyage op het programma vanuit Svalbard (Spitsbergen) maar die kon uiteraard vanwege de coronapandemie niet door gaan. Meer informatie over het schip lees je hier.

Rian maakte enkele foto’s van het schip met een bijzondere boeg:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)