Cruisereiziger
Telecommunicatie

Princess Cruises brengt OceanMedallion naar alle schepen

Vanaf 2021 zal Princess Cruises voor haar herstart alle schepen in de vloot voorzien van OceanMedallions. Dat zorgt ervoor dat gasten contactloos gebruik kunnen maken van tal van voorzieningen, een trend in de cruisewereld. In 2018 was de Caribbean Princess het eerste schip dat werd uitgerust met de OceanMedallion Experience.

De Coral Princess, Diamond Princess, Emerald Princess, Grand Princess, Island Princess, Majestic Princess, en Sapphire Princess zullen na de cruisestop terugkeren als MedallionClass cruiseschepen, als ook de gloednieuwe Enchanted Princess.

Gasten krijgen een Ocean Medallion om hun pols die de traditionele boordkaart vervangt. Je kunt met het Ocean Medallion contactloos inchecken en aan boord gaan, het fungeert als kamersleutel, je kunt ermee winkelen in restaurants, bars en winkels aan boord en bijvoorbeeld meedoen aan de veiligheidsoefening.

Bovendien hebben de genoemde schepen nieuwe snelle Wifi aan boord en zijn sensoren geplaatst die kunnen nagaan waar een gast zich bevindt. Dat kan gebruikt worden voor een service die OceanNow heet. Gasten kunnen via hun mobiele apparaat hulp vragen via de digitale service desk. Een personeelslid kan gemakkelijk zien waar de gast zich bevindt en hulp geven.

“Innovatie stelt ons in staat om de adviezen van experts te combineren met de contactloze mogelijkheden van de OceanMedallion. Dit om gezondheid en veiligheid te waarborgen, terwijl we tegelijkertijd deze ervaring opnieuw uitvinden en vereenvoudigen”, aldus Jan Swartz, president van Princess Cruises . “Tijdens deze downtime hebben we achter de schermen gewerkt om onze operatie opnieuw in te richten om gasten maximale controle over hun cruisevakantie te geven, en om de Princess MedallionClass Experience op al onze schepen te activeren”.

Wil je cruisen met Princess Cruises? Kijk eens bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)