Cruiseschepen verzamelen personeel en bereiden zich voor op terugkomst

Diverse Amerikaanse rederijen zijn aan de slag gegaan om personeel terug te laten keren naar cruiseschepen. Pas dan kunnen rederijen met hun cruiseschepen de Amerikaanse testfase in volgens het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention, vergelijkbaar met het Nederlandse RIVM. Wij zetten hieronder de status van een aantal rederijen die bezig zijn met de opstart:

Carnival Cruise Line

De rederij heeft twee schepen in Miami laten terugkeren. De eerste is de Carnival Horizon die twee weken geleden arriveerde in het Amerikaanse Florida. De bemanning werd eerder al vanaf St. Maarten op het schip gebracht. Momenteel ligt de Carnival Breeze aan de kade. Naar verluidt worden beide schepen klaargemaakt en voorzien van extra medische faciliteiten en luchtfilters. Daarna kunnen pas testcruises gaan plaatsvinden. De Carnival Horizon en Carnival Breeze zullen de eerste schepen van de rederij zijn die gaan varen.
Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line is personeel op de Norwegian Dawn en de in februari vernieuwde Norwegian Spirit aan het invliegen. Deze liggen beide in de stad Bar, Montenegro, ten zuiden van Kroatië. Dit aldus een bericht op de site Crew Center. Het interessante dat daar vermeld is, dat officieren een brief ontvangen hebben, waarin staat dat de herstart wellicht eerst in Europa zal kunnen plaatsvinden.

De Norwegian Joy is vanuit Manila onderweg naar Zuid-Afrika met crew en gaat via Brazilië naar Aruba.
De Norwegian Escape heeft in Indonesië en India crew op gepikt en is in de Middellandse zee. Zij zal door varen richting de USA en Caribisch Gebied.

Royal Caribbean Int.

Royal Caribbean Int. is voorlopig de eerste rederij die gasten heeft aangemoedigd zich aan te melden voor de testvaarten. Deze zullen niet alleen in Amerika plaatsvinden, maar ook in Europa aldus het Britse cruiseduo Ben & David. Je kunt je hiervoor nog aanmelden.

 

Heb je informatie over andere of deze rederijen? Laat het ons weten via info@cruisereiziger.nl of een reactie hieronder.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)