Cruisereiziger
Herstart

Rederij zoekt Amerikaanse vrijwilligers voor testcruises

Het cruisen in Amerika mag weer worden opgestart na een besluit van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Voordat het echter zover is, moeten rederijen aantonen door middel van testcruises hoe en of hun veiligheids- en hygiëne procedures in orde zijn.
Rederij Royal Caribbean is daarom op zoek naar vrijwilligers die met deze cruises meewillen. Via de speciale Facebook pagina Volunteers of the Seas kunnen gasten zich aanmelden voor deze cruises vanuit Amerika. Waarschijnlijk zullen deze alleen voor Amerikaanse gasten zijn omdat Amerika voor tal van landen een inreisbeperking heeft staan. Zo ook voor inwoners van de Schengenlanden, waartoe de Benelux behoort.

Naar verluidt zijn het korte cruises naar het privé eiland CocoCay, in de Bahama’s, die in december of januari plaats zullen vinden. Volgens cruiseduo Ben & David zullen er ook Europese testvaarten beschikbaar komen.

Nieuwsgierig naar cruisen met Royal Caribbean, met bijvoorbeeld een surfsimulator aan boord? Lees hier meer.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)