Queen Mary 2 in film ‘Let them all talk’

Afgelopen week is op betaalzender HBO de film ‘Let Them All Talk’ in première gegaan. Actrice Meryl Streep speelt de rol van schrijfster Alice die aan boord stapt van de Queen Mary 2 van Cunard. De film is opgenomen tijdens een transatlantische overtocht vóór de coronapandemie, met echte passagiers. Je ziet scènes in de Art Deco Commodore Club, de Queens Grill suites en restaurant, het Royal Court Theatre en de bibliotheek met 9.000 boeken.

“Let Them All Talk” vertelt het verhaal van een gevierde auteur (Meryl Streep) die een reis maakt met een paar oude vrienden (Candice Bergen en Dianne Wiest) om plezier te hebben en het verleden achter zich te laten. De film is geregisseerd door Steven Soderbergh.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.