Queen Mary 2 in film ‘Let them all talk’

Afgelopen week is op betaalzender HBO de film ‘Let Them All Talk’ in première gegaan. Actrice Meryl Streep speelt de rol van schrijfster Alice die aan boord stapt van de Queen Mary 2 van Cunard. De film is opgenomen tijdens een transatlantische overtocht vóór de coronapandemie, met echte passagiers. Je ziet scènes in de Art Deco Commodore Club, de Queens Grill suites en restaurant, het Royal Court Theatre en de bibliotheek met 9.000 boeken.

“Let Them All Talk” vertelt het verhaal van een gevierde auteur (Meryl Streep) die een reis maakt met een paar oude vrienden (Candice Bergen en Dianne Wiest) om plezier te hebben en het verleden achter zich te laten. De film is geregisseerd door Steven Soderbergh.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)