Regent Seven Seas Cruises keert terug met speciale kersteditie op RTL Z

Ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises onthult de geheimen achter de schermen aan boord van Seven Seas Explorer tijdens een speciale kersteditie.

Met de feestelijke aflevering ‘The World’s Most Expensive Christmas Cruise Ship’, worden kijkers meegenomen op een onvergetelijk reis, waar ze herinnerd worden aan het plezier van luxueus reizen.

De documentaire is woensdag 23 december om 20.30 te zien op RTL Z met herhalingen op donderdag 24 december en zaterdag 26 december. Even wegdromen bij een luxueuze cruise.. Een perfecte activiteit voor tijdens de feestdagen in lockdown-tijd!

Drijvend winterwonderland

De documentaire van een uur, die in 2019 werd gefilmd, volgt cruiseschip Seven Seas Explorer die een onvergetelijke feestelijke reis maakt rond het Caribisch gebied vanuit Miami. Met 15 rijkelijk versierde kerstbomen aan boord van het schip, waaronder de 4,3 meter hoge boom in het Atrium, 1.000 designdecoraties en meer dan 100 feestelijke bloemstukken, wordt het schip omgetoverd tot een drijvend winterwonderland.

Kijkers van de documentaire kunnen zien hoe 542 medewerkers de klok rond werken om ervoor te zorgen dat de 750 gasten van het schip volledig kunnen genieten van de meest magische tijd van het jaar. Van de bereiding van heerlijke gerechten door de chef, tot de creatie van twee nieuwe bijpassende kerstcocktails. De kijkers kunnen ook zien hoe de banketbakkers een peperkoekendorp bouwen dat bestaat uit 22 huizen en 75 beeldjes, versierd met meringue fondant ijspegels en vensterbanken van snoepgoed.

Privé eiland Harvest Caye

Tijdens een bezoek aan het privé-eiland Harvest Caye in Belize probeert cruise-directeur John Barron een spannende zip line ervaring, een van de vele excursies aan land die is opgenomen in de steeds groter wordende lijst van inclusieve luxe activiteiten van de rederij.

“We zijn verheugd om een vleugje feestelijk gejuich te brengen vanuit onze vloot naar de Nederlandse televisie. De feestdagen zijn een magische tijd aan boord van ‘s werelds meest luxueuze vloot en we kijken ernaar uit om onze gasten terug te verwelkomen tijdens onze feestelijke afvaarten in 2021,” aldus Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Omdat reizen in 2020 zo beperkt is, hopen we dat deze documentaire onze gasten gelukkige herinneringen zal bieden, evenals inspiratie voor toekomstige vakantieplanningen.”

Nieuwsgierig naar een cruise met Regent Seven Seas Cruises? Kijk dan bij

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)