MSC Cruises hervat geplande afvaarten in de Middellandse Zee vanaf 24 januari

MSC Cruises heeft vandaag aangekondigd dat de cruise van MSC Grandiosa die op 10 januari gepland stond om te vertrekken vanuit Genua, Italië, is geannuleerd. Daarnaast gaat ook het vertrek van de cruise van 17 januari niet door. De rederij heeft hiertoe besloten n.a.v. de uitbreiding van de beperkende maatregelen met betrekking tot het verkeer binnen Italië, zoals uiteengezet in het laatste decreet van de Italiaanse regering, dat de toegang tot én het gebruik van inschepingshavens tot 15 januari verhindert. De eerste cruise van MSC Grandiosa na de tijdelijke opschorting van de operatie vertrekt nu op zondag 24 januari vanuit Genua.
 

Het vlaggenschip van het bedrijf zal haar geplande wekelijkse cruises hervatten die elke zondag vertrekken vanuit Genua. Daarbij worden de Italiaanse havens Civitavecchia, Napels, Palermo en Valetta in Malta aangedaan. Inscheping is mogelijk in elke haven in Italië. MSC Grandiosa zal deze routes aanbieden tot 21 maart 2021, waarna ze in de westelijke Middellandse Zee zal blijven om cruises uit het zomerprogramma met een nieuwe route aan te bieden.

Vanaf 14 februari zal MSC Magnifica ook haar activiteiten hervatten met vertrek vanuit Genua voor cruises van 11 nachten. Deze zijn bedoeld om gasten in staat te stellen de westelijke en oostelijke Middellandse Zee in Italië, Griekenland en Malta te ontdekken.

MSC Cruises neemt momenteel contact op met alle reisagenten en gasten die getroffen zijn door de twee geannuleerde cruises van MSC Grandiosa.

Interesse in cruisen met MSC Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!