AIDA annuleert cruises tot eind februari 2021

AIDA Cruises maakte aan het eind van de middag bekend dat haar cruises tot eind februari 2021 geannuleerd worden. Voornamelijk vanwege de verlenging van de lockdown in Duitsland tot eind januari. Daar worden de maatregelen verder aangescherpt om de coronapandemie in te dammen.

Alle cruises van de AIDAperla en AIDAmar rondom de Canarische Eilanden worden getroffen en geannuleerd tot eind februari. Bovendien gaan ook de AIDAprima cruises in het Midden-Oosten deze winter niet door omdat het nog niet toegestaan is in die regio om aan te meren.

Andere annuleringen betreffen:

  • De cruise met AIDAsol gepland van 19 februari 2021 van Palma (Mallorca) naar Hamburg
  • Cruises in Noorwegen met AIDAcara en AIDAaura tussen 20 februari en 3 april 2021 (AIDAcara) en  tot 27 maart 2021 (AIDAaura).

Start vanaf 6 maart

AIDA Cruises hoopt op een voortzetting van haar cruises vanaf 6 maart 2021. Dan zal de eerste mediterrane cruise van de AIDAstella starten en de AIDAsol in Noord-Europa.

Compensatie

Alle gasten van wie de reis niet kan worden uitgevoerd zoals oorspronkelijk gepland, worden onmiddellijk per sms of e-mail geïnformeerd.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *