MSC Grandiosa hervat 24 januari vaarroute in Middellandse Zee

MSC Cruises heeft aangekondigd dat de MSC Grandiosa vanaf 24 januari weer naar zee zal terugkeren.

In navolging van het laatste ministeriële besluit van de Italiaanse regering en de daarmee verband houdende bijgewerkte gezondheidsmaatregelen, zal het vlaggenschip van MSC Cruises haar geplande wekelijkse cruises hervatten met wekelijkse vertrekken op zondag vanuit Genua, Italië en de andere Italiaanse havens van Civitavecchia, Napels, Palermo en Valetta in Malta. Inscheping is mogelijk vanuit elke haven in Italië.

Dit laatste ministeriële besluit gaf toestemming voor de hervatting van cruiseactiviteiten onder de bescherming van het unieke gezondheids- en veiligheidsprotocol dat afgelopen zomer was ontwikkeld met en geautoriseerd door de Italiaanse gezondheids-, transport- en veiligheidsautoriteiten. Sindsdien heeft MSC Cruises op een veilige manier meer dan 30.000 gasten verwelkomd aan boord van haar twee schepen vanuit Italië.

Tijdens de kerst- en eindejaarsfeesten tot en met de uitvaardiging van het bovengenoemde ministeriële besluit, werden de cruiseactiviteiten in Italië tijdelijk opgeschort vanwege de beperkende maatregelen met betrekking tot verplaatsingen binnen het land, zoals uiteengezet door de lokale autoriteiten.

Cruises van MSC Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruisewinkelStipTUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!