Azamara verkocht aan investeringsmaatschappij

Kleine luxe rederij Azamara maakte vandaag bekend dat zij uit de Royal Caribbean Group gaan en verkocht zijn aan een investeringsmaatschappij, Sycamore Partners.

Royal Caribbean Group en Sycamore Partners zijn overeengekomen dat de Azamara ervaring, inclusief haar drie schepen, hetzelfde zal blijven. Sycamore Partners is gevestigd in New York en houdt zich bezig met retail en consumentenbedrijven.

De huidige Chief Operating Officer (COO) Carol Cabezas wordt de directeur van Azamara.

Azamara benadrukt dat de veilig- en gezondheidsprotocollen van de Royal Caribbean Group gevolgd zullen worden. Alle routes van de drie schepen zullen ongewijzigd gevaren gaan worden zodra het weer kan.

Royal Caribbean Group wil zich, door deze verkoop nog meer gaan focussen op de merken Royal Caribbean Int, Celebrity Cruises en Silversea.

Bekijk alle cruises bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)