Azamara verkocht aan investeringsmaatschappij

Kleine luxe rederij Azamara maakte vandaag bekend dat zij uit de Royal Caribbean Group gaan en verkocht zijn aan een investeringsmaatschappij, Sycamore Partners.

Royal Caribbean Group en Sycamore Partners zijn overeengekomen dat de Azamara ervaring, inclusief haar drie schepen, hetzelfde zal blijven. Sycamore Partners is gevestigd in New York en houdt zich bezig met retail en consumentenbedrijven.

De huidige Chief Operating Officer (COO) Carol Cabezas wordt de directeur van Azamara.

Azamara benadrukt dat de veilig- en gezondheidsprotocollen van de Royal Caribbean Group gevolgd zullen worden. Alle routes van de drie schepen zullen ongewijzigd gevaren gaan worden zodra het weer kan.

Royal Caribbean Group wil zich, door deze verkoop nog meer gaan focussen op de merken Royal Caribbean Int, Celebrity Cruises en Silversea.

Bekijk alle cruises bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.