Cruisereiziger
Herstart

Eerste cruisemaatschappij introduceert verplichte vaccinatie

Saga Cruises is de eerste cruisemaatschappij die heeft aangekondigd dat het alleen passagiers aan boord van haar cruiseschepen zal toelaten die volledig zijn gevaccineerd. Dit betekent dat cruisereizigers hun volledige twee doses van de COVID-19 vaccinatie ten minste 14 dagen voor inscheping moeten hebben ontvangen.
De Britse rederij heeft haar huidige cruisestop verlengd. De Spirit of Adventure wordt het eerste schip in de vloot dat weer gaat varen. Haar inaugurele cruise staat gepland op 4 mei 2021. De start van de Spirit of Discovery staat een maand later, op 2 juni 2021, gepland.

Passagiers waarvan de cruisereizen zijn geannuleerd, kunnen omboeken naar een toekomstige cruise danwel hun volledige reissom terugkrijgen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Eerste cruisemaatschappij introduceert verplichte vaccinatie

  • En schoolmeester De Jonge (en ook de bovenbazen van de EU) maar toeteren dat er voorlopig géén vaccinatiepaspoort komt, want gevaccineerden mogen toch echt geen voordeel hebben van hun vaccinatiebereidheid… Dus SAGA Cruises zal weinig passagiers krijgen.

Reacties zijn gesloten.