Quantum of the Seas blijft in Azië, Alaska-seizoen geannuleerd

Royal Caribbean International heeft donderdag laten weten dat de Quantum of the Seas deze zomer niet in Alaska zal gaan varen. De rederij heeft het programma van het 6 jaar oude schip in ‘The Great Land’ geannuleerd. Er wordt de voorkeur gegeven om het eerste schip in de Quantum-klasse in Azie te houden. Momenteel vaart de Quantum of the Seas korte cruises vanuit Singapore.

De Quantum of the Seas zou vanaf mei 2021 vanuit Seattle wekelijkse cruises maken naar Alaska. Door de wijziging zal Royal Caribbean nog maar met 3 schepen in de grootste staat van de Verenigde Staten actief zijn. De Ovation of the Seas, Radiance of the Seas en Serenade of the Seas varen respectievelijk vanuit Seattle, Vancouver en Seward.

Cruises van Royal Caribbean International zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!