Orlando Ashford aangesteld als voorzitter bij Azamara

Orlando Ashford zal bij Azamara in de functie van uitvoerend voorzitter worden benoemd. Ashford is geen onbekende in de cruisewereld omdat hij jarenlang directeur was van Holland America Line. Van 2014 tot 2020, was hij in die positie.

Azamara zal in het 1e kwartaal overgaan van de Royal Caribbean Group naar investeringsmaatschappij Sycamore Partners. Ook werd deze week bekend dat een vierde schip, de ex-Pacific Princess aan de vloot zal worden toegevoegd.

“We zijn blij dat Orlando deze rol op zich neemt nu Azamara aan het volgende hoofdstuk begint, ondersteund door Sycamore Partners”, aldus Stefan Kaluzny, Managing Director van Sycamore Partners. “Orlando brengt aanzienlijke leiderschapservaring met zich mee, evenals specifieke expertise in de cruise- en reisindustrie, waardoor hij zeer geschikt is om te dienen als Azamara’s Executive Chairman.”

Ashford: “Ik vind het geweldig om in deze spannende tijd voor Azamara in de rol van uitvoerend voorzitter te worden benoemd, aangezien ik het bedrijf en het merk lang heb bewonderd”, aldus Ashford. “Ik geloof dat Azamara uniek gepositioneerd is in de branche en ik kijk ernaar uit om onze gedeelde visie op groei uit te voeren. Samen met het Azamara-team zullen we ons concentreren op het continueren van wat Azamara’s trouwe gasten hebben leren kennen en waarderen.”

Bekijk de prachtige cruises van Azamara:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)