AIDA Cruises wil op 20 maart weer gaan varen

AIDA Cruises wil het cruiseseizoen 2021 starten met de AIDAperla op de Canarische Eilanden op 20 maart. De Spaanse archipel voor de noordwestkust van Afrika is een populaire vakantiebestemming voor Duitse reizigers. Het besluit komt enkele dagen nadat de Duitse regering de huidige lockdown verlengde tot begin maart 2021.

AIDA Cruises had in januari al alle cruise geannuleerd tot 6 maart 2021. Deze cruisestop wordt nu dus verlengd tot en met 19 maart 2021. De rederij informeert per sms of e-mail de cruisereizigers van wie de reis niet kan worden uitgevoerd zoals oorspronkelijk gepland.

AIDA Cruises biedt de getroffen reizigers de mogelijkheid om tot 31 maart 2021 om te boeken naar een andere reis uit hun aanbod. Zij kunnen dan rekenen op een boordtegoed. Het bedrag hangt af van de duur van de nieuwe reis. Het is tevens mogelijk om de volledige reissom terug te laten betalen.

Klik hier voor meer informatie over het besluit van AIDA Cruises.

Cruises met AIDA Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI Travel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!