Stuur je Norwegian Cruise Line tip in en win een Mandara Spa giftset!

Norwegian Cruise Line (NCL) is samen met Cruisereiziger op zoek naar de beste cruise tips en mooiste cruise verhalen voor reizigers die nog nooit met een cruiseschip van Norwegian Cruise Line gevaren hebben. Ben je ooit met Norwegian Cruise Line mee geweest, dan horen wij graag jouw cruise insider tips en verhalen! 😊

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw beste NCL cruise tip! Wat maakt Norwegian Cruise Line voor jou de beste rederij? Wat zou jij als tip aan iemand mee willen geven die voor het eerst gaat cruisen met NCL? Ben je bijvoorbeeld enthousiast over het freestyle cruisen, over een bepaald restaurant aan boord, over de spa of over die geweldige glijbanen aan boord van de Norwegian Epic? Beleefde je iets geweldigs in dat bepaalde restaurant of was het jouw eerste cruise?

Cadeau!

Deel jouw cruise insider tip met ons. De 3 inzenders van de beste tips ontvangen een Mandara Spa giftset, van het spa merk aan boord van NCL. Uiteraard zijn we ook benieuwd waarom je juist deze tip instuurt!

Je kunt op verschillende manieren een tip sturen: laat onderaan dit bericht een reactie achter of stuur een mail aan prijsvraag@cruisereiziger.nl.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

4 thoughts on “Stuur je Norwegian Cruise Line tip in en win een Mandara Spa giftset!

 • 14 februari 2021 om 15:24
  Permalink

  Ik heb wel meerdere tips, maar de mooiste vind ik wel wel dat je als solo reizigeren en je aansluit bij de solo groep die iederedageen meeting heeft (of op kleine schepen lange reizen, bijna iedere dag of om de dag) je priveleges geeft om bijvoorbeeld met de solo groep te eten als groep in een van de restuarants, je privelege krijgt om net als HEAVEN mensen een eigen rij in het theater te hebben tijdens shows, je reserveringen allemaal kan regelen via je hostes van de staf, je met elkaar als groep kan gaan karten, lasergame waardoor je ondanks dat je solo reist je erg thuis voelt bij NCL aan boord en je behandeld wordt of dat je VIP bent maar ook wel eens spelletjes als groep gedaan worden, samen als groep van de glijbaan af door dat de hostes dat regelt als je het vraagt aan hem/haar.
  Het geeft je echt een familie gevoel en niet dat je solo op reis bent.

  PS. Beach vipe een aanrader is op de grote schepen, eigen vaste crew aan de bar, keuze uit shots na 15 uur wat alleen daar gebeurt, maar ook over de dag diverse etens dingen uitgedeeld worden, fruitsate, koekjes, je met de jongens kan regelen dat er pizza bezorgd wordt. (nadeel dit kan je alleen boeken als je pas aan boord bent).

  Beantwoorden
 • 21 februari 2021 om 17:07
  Permalink

  Boek een SPA hut echt geweldig deze ervaring en onbeperkte toegang vooral bij meerdere zeedagen

  Beantwoorden
 • 22 februari 2021 om 10:41
  Permalink

  Hallo,
  De tip die ik heb geld voor alle cruisemaatschappijen.
  De prijs die je ziet staan als je op zoek bent naar een cruise, zorg nou dat dat de werkelijke prijs is en niet dat je bij uitchecken op het schip ook nog servicecharges moet betalen. Aida doet dat natuurlijk al dus het is niets nieuws.
  Maar als ik voor mezelf praat, boek je een leuke cruise voor bijvoorbeeld een week met meerdere personen dan weet je dat er nog service charges bijkomen. Dat schrikt af.
  Dus de prijs op een site is inclusief service charges.

  Beantwoorden
 • 22 februari 2021 om 10:45
  Permalink

  Nog een tip,
  Zorg nou dat je het voor een solo reiziger aantrekkelijker maakt wat prijs betreft.
  Ik vind het raar dat je als solo reiziger het dubbele moet betalen. Meer betalen omdat je solo gaat hoeft toch niet te betekenen dat je dubbel hoeft te betalen?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *