Cruisereiziger
Annulering

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. verlengt annulering cruises

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (NCLH), de moedermaatschappij van Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, heeft dinsdag de eerder aangekondigde annulering van cruises voor alle cruisemerken verlengd. De opschorting van de annulering geldt voor alle cruises van Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises met een vertrekdatum tot en met 31 mei 2021.

NCLH geeft aan te blijven werken aan het onderhoudsplan voor de terugkeer van cruises, om te voldoen aan de vereisten van het Framework for Conditional Sailing Order, uitgegeven door de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Daarnaast blijft de holding samenwerken met de federale overheid, wereldwijde gezondheidsorganisaties en deskundigen van het Healthy Sail Panel om alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om de gezondheid en veiligheid van gasten, bemanning en gemeenschappen die zij bezoeken te waarborgen.

Gasten die momenteel zijn geboekt op een geannuleerde cruise met Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises of Regent Seven Seas Cruises worden verzocht contact op te nemen met de cruisemaatschappij of organisatie waar zij hebben geboekt voor meer informatie.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!