Disney annuleert Europa-cruises tot 10 augustus 2021

Disney Cruise Line heeft de mei-cruises geannuleerd van de Disney Dream en Disney Fantasy. Ook zijn veel Europa-cruises van de Disney Magic geannuleerd, tot 10 augustus 2021.

De Dream en de Fantasy zouden vanaf Port Canaveral, Florida, varen. De Disney Magic heeft nu enkele cruises nog staan in Europa, vanaf 10 augustus tot half september.

Daarnaast heeft Disney ook de Alaska-cruises van de Disney Wonder geannuleerd, vanwege de reisbeperkingen die buurland Canada heeft opgelegd.

Gasten krijgen naar keuze hun volledige cruisesom terug of krijgen 125% future cruise credit die te besteden is voor een toekomstige cruise.

Nieuwsgierig naar Disney? Kijk zeker bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)