Princess Cruises en Carnival Cruise Line melden meer annuleringen

Na de reeks Alaska annuleringen van Holland America Line, Seabourn en Disney Cruise Line, zal ook Princess Cruises het Alaskaseizoen laten vallen met cruises die starten vanuit Vancouver en Anchorage. De rederij zal wel de hotels in Alaska open laten gaan, het Kenai Princess Wilderness Lodge en het McKinley Chalet Resort in Denali en het Westmark Fairbanks Hotel in Fairbanks zodat gasten toch Alaska kunnen genieten.

Carnival Cruise Line meldt dat zij alle cruises tot eind mei 2021 vanuit Amerikaanse havens heeft moeten annuleren. Een datum wanneer zij kunnen starten, kan helaas nog niet worden vrijgegeven.

Bekijk hier alle annuleringen van de rederijen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)