Holland America Line annuleert Europese cruises tot en met 30 juni 2021

Holland America Line heeft laten weten dat ze de pauze van haar Europese cruiseactiviteiten verlengt met afvaarten tot en met 30 juni 2021. De rederij zegt te blijven samenwerken met overheden en havenautoriteiten voor het ontwikkelen van plannen om op termijn weer te gaan varen.

De verlengde cruisestop heeft gevolgen voor cruises die in mei en juni 2021 zouden vertrekken op de Nieuw Statendam, Volendam en Westerdam, evenals de aan deze geannuleerde cruises gekoppelde Collectors ‘Voyages. Collectors ‘Voyages combineren niet-herhalende routes voor ‘back-to-back’ cruisen.
Cruises die door deze pauze worden getroffen, zijn:

Nieuw Statendam:

Acht afvaarten van 2 mei tot en met 27 juni 2021 vanuit Amsterdam, waaronder 7- en 14-daagse Noorwegen- en Baltische routes, evenals de 14- en 21-daagse Collectors ‘Voyages van die cruises.

Volendam:

19 juni 2021, 14-daagse Adriatic Dream-cruise en de 24-daagse Adriatic Dream en Greek Odyssey Collectors ‘Voyage met vertrek op dezelfde datum.

Westerdam:

19 juni 2021, 12-daagse Greece and Adriatic Antiquities cruise en de 24-daagse Adriatic Antiquities and Mediterranean Romance Collectors’ Voyage met vertrek op dezelfde datum.

Holland America Line zal alle getroffen gasten en hun reisagenten informeren over de mogelijke opties tot omboeken, vouchers en teruggave.

Holland America Line heeft eerder haar wereldwijde cruiseactiviteiten onderbroken en alle vertrekken op alle schepen geannuleerd tot en met 30 april 2021; Mediterrane cruises tot begin juni 2021; en alle afvaarten van of naar een Canadese haven in 2021.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!