Cruisereiziger
OntspanningSpa

Norwegian Cruise Line brengt Mandara Spa bij je thuis

Het verlangen naar zon, strand en reizen blijft groeien nadat we al een hele tijd leven onder het mom van “dream now, travel later”. Van al dat thuiswerken en leven in dezelfde omgeving, is het verlangen naar ontspanning en me-time groter dan ooit. Aan boord van één van Norwegian Cruise Line (NCL) cruiseschepen, is natuurlijk de ideale plek om even op te laden, bijvoorbeeld in de serene Mandara Spa. Hier kijken we ontzettend erg naar uit, maar voor nu nog even geen spa aan boord van NCL, juist daarom brengt NCL Mandara Spa bij je thuis met een heerlijk scrub recept. Tijd voor ontspanning, sereniteit en me-time.

Groene theescrub voor jouw me-time

Waar NCL het meest naar uit kijkt, is het in de watten leggen van haar gasten. Omdat het nog niet mogelijk is om dit aan boord te doen, brengt NCL de groene theescrub van Mandara Spa gewoon bij je thuis. Deze heerlijke groene thee body-exfoliator zal je laten schitteren alsof je net van een cruise naar de Cariben afkomt, want het zorgt voor een sterke en minder snel verouderende huid en zit vol antioxidanten.

Ingrediënten:

  • 1 eetlepel gedroogde groene theebladeren (of 2-4 groene thee zakjes afhankelijk van de grootte van het theezakje)
  • 300 gram zout
  • 125 ml extra vierge olijfolie
  • 2 eetlepels honing
  • 10 druppels van je favoriete etherische olie (optioneel)

Meng alle ingrediënten bij elkaar en bewaar het in een luchtdichte verpakking. Breng per keer één eetlepel van de groene thee scrub aan op je handen en masseer het in de huid. Laat het even intrekken en spoel het daarna af met water. Time to shine! Tip: Als je het zout vervangt door fijne kristalsuiker, kun je het ook gebruiken als gezichtsscrub.

Mandara Spa

Het exclusieve spa merk aan boord van NCL, Mandara Spa, vind je op ieder NCL-schip. Door de kenmerkende treatments die zijn aangepast op de behoeften van de gasten en Mandara’s enorme toewijding aan het welzijn van hun gasten, heeft het on board spa-merk drie jaar op rij de award gewonnen voor ‘s werelds beste cruisespa. De keuze aan spafaciliteiten is groot en varieert van sauna- en stoomcabines en meer dan vijftig behandelingen op elk NCL-schip! Zodra het straks weer kan laat je je door de professionals van Mandara Spa verwennen met een gezichtsbehandeling, massage of acupunctuurbehandeling, terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht over de Mediterrane zee tijdens een Mediterrane cruise of prachtige Europese veelzijdigheid tijdens een cruise naar Noord-Europa. Just simply inhale, exhale and feel well…

Laat je inpamperen

Zo kun je bij Mandara Spa onder andere kiezen voor een heerlijke hotstone massage, kun je een duik nemen in het bubbelbad in de Thermal Suite of geniet je van de stoomcabine, welke gebaseerd is op het concept van een Turks stoombad. Deze Thermal Suites zijn beschikbaar op Norwegian Bliss, Breakaway, Dawn, Encore, Epic, Escape, Gem, Getaway, Jade, Jewel en Pearl.

Naast de Thermal Suite, bevindt er zich ook een full-service salon voor de perfecte look voor een avondje uit. Je kunt er bijvoorbeeld je haar laten knippen, in model laten föhnen, een manicure of pedicure doen of zelfs je tanden laten bleken. Voor ieder wat wils aan boord, zowel voor haar als voor hem. Exclusief voor mannen zijn er speciale scheerbehandelingen, om die perfecte baard-look te rocken.

De beste bestemmingen voor een spa vakantie

Er zijn verschillende bestemmingen over de hele wereld waar je kunt genieten van voortreffelijke en unieke spa experiences. Deze traditionele praktijken zijn een wereldwijd fenomeen en veel culturen hebben een soort spa waarin ze ontspannen en tot rust komen.

Een cruise met NCL biedt de ultieme gelegenheid om de verschillende soorten spa’s van over de hele wereld uit te proberen. Leer hoe mensen overal ter wereld vaak op zoek zijn naar hetzelfde: rust en ontspanning. Ontdek bijvoorbeeld de wereld van de Turkse Hammam en laat je inspireren op een cruise naar Turkije. Of vaar mee met NCL naar Zuid-Korea tijdens een Azië cruise en dompel je onder in de Koreaanse Jjimjilbangs.

Ook zin in een ontspannende cruise bij NCL? Vraag een gratis offert aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)