Interieur van Swan Hellenic’s Minerva onthuld

Swan Hellenic, de nieuwe rederij die dit jaar zal starten, heeft van haar eerste nieuwbouwschip Minerva het interieur bekend gemaakt. De bouw van het expeditieschip op de Helsinki Shipyard loopt overigens vooruit op de planning. In onderstaande video zie je – versneld – hoe het schip opgebouwd is.

Inrichting van hutten op Minerva

De inrichting van het schip is afgelopen week onthuld; het interieur van de hutten op Minerva is een scandinavisch chic ontwerp met gebruikmaking van veel natuurlijke materialen. De bekende ontwerpers Tillburg Design of Sweden hebben dit voor hun rekening genomen.

De 152 gasten verblijven in een van de 76 buitenhutten, balkon of suites. Op dit schip zijn overigens geen binnenhutten aanwezig. Aan boord zijn verder een buitendek met zwembad, sauna, kapper & fitness, één restaurant en 2 lounges.

Routes van Minerva

In het eerste seizoen zal de Minerva cruises aanbieden in Antarctica. Vanaf 27 november 2021 cruist het schip vanuit Buenos Aires en daarna vanaf Ushuaia. Wanneer het cruiseseizoen eindigt zo rond maart/april, vaart de Minerva via Nieuw-Zeeland en Indonesië naar Japan. Ze vervolgt haar programma met cruises naar Alaska.

In 2022 voegt zich nog een schip bij de vloot, de Vega.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)