Cruisereiziger
Herstart

Voor derde maal herstart van AIDA Cruises

Voor de derde maal in een half jaar tijd heeft AIDA Cruises haar cruiseseizoen weer mogen opstarten. De AIDAperla (zie archieffoto) mocht afgelopen weekend vertrekken vanaf Gran Canaria met gasten. Eerder in december 2020 kon het schip daar ook een herstart beleven. Helaas had het schip toen te maken met een cyberaanval waardoor het IT systeem aan boord aangevallen werd. De AIDAperla moest daarom noodgedwongen een cruise eerder beëindigen. De AIDAperla voer toen slechts driemaal uit. In oktober 2020 was overigens de allereerste cruise van de herstart, die van de AIDAblu in de Middellandse Zee.

De AIDAperla maakt nu 1-weekse routes van Gran Canaria naar La Palma, Tenerife, Fuerteventura en Lanzarote. Het cruiseseizoen rondom de Canarisch Eilanden is door de rederij AIDA verlengd. Temeer omdat andere routes in Europa geannuleerd zijn. Het gaat dan om de routes in de Middellandse Zee, Noord-Europa en de Adriatische Zee. De AIDAperla zal bij de Canarische Eilanden in ieder geval tot half mei 2021 daar blijven varen.

Bekijk hier enkele AIDA cruises:

Vertrekjaar
2022
2023
2024
Bestemming
Alaska
Afrika
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Midden-Oosten
Middellandse Zee
Oost-Middellandse Zee
West-Middellandse Zee
Noord-Europa
Oostzee
Wereldcruises
Prijs
Onder €500
€500-€1000
€1000-€1500
€1500-€2000
€2000-€2500
Boven €2500

Semi All Inclusive cruise Canarische Eilanden & Madeira met AIDAcosma

Deze zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger