Royal Caribbean gaat komende zomer ook vanuit Bermuda varen

Enkele dagen nadat Royal Caribbean International heeft bekendgemaakt dat het deze zomer weer gaat cruisen vanaf de Bahamas met de Adventure of the Seas kondigde de cruisemaatschappij dinsdag aan dat een tweede cruiseschip over 3 maanden een herstart maakt vanuit Bermuda. De Vision of the Seas gaat vanaf juni tot en met augustus 2021 een serie van 8-daagse cruises varen. Gasten kunnen zich o.a. verheugen op een extra overnachting op Bermuda om de cultuur, historie en lokale keuken te ontdekken. Bovendien zijn ze een volledige dag op het privé-eiland van Royal Caribbean Perfect Day at CocoCay op de Bahamas.

Vanaf 26 juni 2021

De nieuwe zomerroutes voor 2021 vanuit Bermuda voor de Vision of the Seas zijn vanaf maandag 29 maart boekbaar. De eerste cruises vertrekken vanaf 26 juni 2021. De cruises zijn alleen beschikbaar voor volwassenen die volledig zijn ingeënt tegen COVID-19. Personen onder de 18 jaar moeten een negatieve testresultaat kunnen tonen. Bovendien moeten reizigers voldoen aan de reisvereisten van Bermuda. Dit omvat momenteel het ontvangen van een negatief PCR-testresultaat voordat je op reis gaat, het testen bij aankomst in het land en het invullen van de juiste inschrijfformulieren. De bemanning zal volledig gevaccineerd zijn.

“We zijn de regering en de bevolking van Bermuda dankbaar dat ze ons met open armen verwelkomen op hun prachtige eiland als de nieuwe thuishaven van Vision of the Seas. Dit is weer een stap in onze veilige en afgemeten terugkeer van het cruisen vanaf juni ”, aldus Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International. “Reizigers willen graag geleidelijk op pad gaan en weer gaan cruisen. Door een tweede unieke optie toe te voegen om het Caribisch gebied te bevaren vanaf een bestemming die zo rijk en levendig is als Bermuda, bieden we gasten de keuze hoe ze deze zomer kunnen genieten van hun welverdiende vakantie. “

Wil jij in de toekomst weer varen met Royal Caribbean? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!